Sensai behandeling

Een verzorgde huid door kostbare zijde. Geïnspireerd door de zoektocht naar oneindige schoonheid combineert SENSAI geavanceerde huidverzorgingstechnologie met de speciale kracht van het onderscheidende ingrediënt Koishimaru-zijde. Deze buitengewone combinatie van wetenschap en natuur werkt in harmonie met het lichaam en zorgt voor een onberispelijke, zijdezachte huid die de individuele schoonheid van elke vrouw optimaal tot haar recht laat komen. 

Ontvang 10% of 20% korting op Sensai producten bij Thermae Son

SENSAI's belofte van een zijdezachte huid wordt mogelijk gemaakt door Koishimaru Silk, een bijzondere vezel die ooit uitsluitend was voorbehouden aan de keizerlijke familie. Doordat het de productie van hyaluronzuur stimuleert, voorziet het de huidcellen van een eindeloze oceaan van vocht - een levenskrachtige omgeving waarin de huid wordt gevoed en gehydrateerd.

SENSAI kennismaking
25 minuten SENSAI kennismakingsbehandeling + de Limited Edition cadeauset ter waarde van € 90.50 geheel cadeau. Gun uzelf een luxe zijdezachte huid met Saho, een uniek huidverzorgingsritueel van SENSAI met routines van Dubbele-Reiniging en Dubbele-Hydratatie. Lees meer over deze exclusieve SENSAI kennismaking.


De SENSAI behandelingen zijn mogelijk met of zonder saunabezoek en dienen vooraf gereserveerd te worden. 
TIP: in de vorm van een cadeaubon kunt u in de webshop een Sensai behandeling bestellen.

Wij verwelkomen u graag!

de Sensai schoonheidsspecialistes