Sensai behandelingen

Een verzorgde huid door kostbare zijde. Geïnspireerd door de zoektocht naar oneindige schoonheid combineert SENSAI geavanceerde huidverzorgingstechnologie met de speciale kracht van het onderscheidende ingrediënt Koishimaru-zijde. Deze buitengewone combinatie van wetenschap en natuur werkt in harmonie met het lichaam en zorgt voor een onberispelijke, zijdezachte huid die de individuele schoonheid van elke vrouw optimaal tot haar recht laat komen. 

SENSAI's belofte van een zijdezachte huid wordt mogelijk gemaakt door Koishimaru Silk, een bijzondere vezel die ooit uitsluitend was voorbehouden aan de keizerlijke familie. Doordat het de productie van hyaluronzuur stimuleert, voorziet het de huidcellen van een eindeloze oceaan van vocht - een levenskrachtige omgeving waarin de huid wordt gevoed en gehydrateerd.

De SENSAI behandelingen zijn mogelijk met of zonder saunabezoek en dienen vooraf gereserveerd te worden. In onderstaande tekst staat een weekend arrangement benoemd. Lees meer over SENSAI arrangementen met dagje sauna (en zonder overnachting).

TIP: in de vorm van een cadeaubon kunt u in de webshop een Sensai behandeling bestellen.Wij verwelkomen u graag!
de Sensai schoonheidsspecialistes