Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Wie een topprestatie levert in het arbeidsproces verliest vaak de gezondheid uit het oog. Deze disbalans tussen werk en welzijn kan leiden tot niet optimaal functioneren. Kortom, het gezondheidsprofiel is aangetast. Zowel voor werkgever als werknemer is deze situatie alarmerend. Als er geen goede balans is tussen belasting en belastbaarheid ontstaan vaak de eerste stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, irritatie, slaapstoornissen, concentratieverlies en spierspanningen. Door tijdig signaleren en ingrijpen kunnen waardevolle mensen voor de organisatie behouden blijven.

Door samenwerking met medische specialisten vindt u in Thermae Son preventieve en curatieve gezondheidszorg. Een holistisch behandelplan met o.a. diëtetiek, fysiotherapie, manuele therapie, medische fitness, sportrevalidatie, (sport)massage en stressontlading. Met een persoonlijke aanpak werkt het team aan een bewustwordingsproces van de individuele mogelijkheden en wordt de balans tussen werk en welzijn hersteld.

Investeer in de goede gezondheid van uw werknemers om geestelijke en lichaamlijke klachten te voorkomen.
Wilt u een speciaal pakket aanbieden op het gebied saunasport, fysiotherapie en/of bedrijfscoaching? De diverse mogelijkheden voor een bedrijfsabonnement zijn bespreekbaar. Graag stellen wij naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek een offerte voor u op.

Voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen.

Zwemactie Rode Kruis!

Op zaterdag 20 december zullen om 13.00 uur in het zwembad van Thermae Son deelnemers te water gaan om 100 x 100 meter te zwemmen voor het Rode Kruis. Met een team van vier deelnemers (of meer) zwem je mee.  Een hartstikke leuk zwem-event voor het hele gezin. Of je vriendengroep? Jong en oud, zwemliefhebber of trimzwemmer. Iedereen is welkom. Een individuele zwemmer kan zich gewoon aansluiten bij een zwemgroep.

TIP! Kids Zwemactiviteiten

Speciaal voor kinderen organiseert Thermae Son leuke thema zwemdagen! Spelletjes doen en plezier maken in het water met andere kinderen. Van een mega zwemfeest tot een beach party. Voor ieder wat wils!

cadeaubon
reserveer nu