Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Wie een topprestatie levert in het arbeidsproces verliest vaak de gezondheid uit het oog. Deze disbalans tussen werk en welzijn kan leiden tot niet optimaal functioneren. Kortom, het gezondheidsprofiel is aangetast. Zowel voor werkgever als werknemer is deze situatie alarmerend. Als er geen goede balans is tussen belasting en belastbaarheid ontstaan vaak de eerste stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid, irritatie, slaapstoornissen, concentratieverlies en spierspanningen. Door tijdig signaleren en ingrijpen kunnen waardevolle mensen voor de organisatie behouden blijven.

Door samenwerking met medische specialisten vindt u in Thermae Son preventieve en curatieve gezondheidszorg. Een holistisch behandelplan met o.a. diëtetiek, fysiotherapie, manuele therapie, medische fitness, sportrevalidatie, (sport)massage en stressontlading. Met een persoonlijke aanpak werkt het team aan een bewustwordingsproces van de individuele mogelijkheden en wordt de balans tussen werk en welzijn hersteld.

Investeer in de goede gezondheid van uw werknemers om geestelijke en lichaamlijke klachten te voorkomen.
Wilt u een speciaal pakket aanbieden op het gebied saunasport, fysiotherapie en/of bedrijfscoaching? De diverse mogelijkheden voor een bedrijfsabonnement zijn bespreekbaar. Graag stellen wij naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek een offerte voor u op.

Voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen.

NIEUWE kids danslessen

Van een leuke peuterdans en kleuterdans in sprookjesachtige thema tot een stoere streetdance en coole breakdance les voor de jeugd! De dansintructeurs hebben leuke dansen van deze tijd weten neer te zetten, die voor iedereen geschikt zijn. Dansen in je eigen tempo, in een fijne omgeving en met leeftijdgenootjes. Voor ieder wat wils!

TIP! Kids Zwemactiviteiten

Speciaal voor kinderen organiseert Thermae Son leuke thema zwemdagen! Spelletjes doen en plezier maken in het water met andere kinderen. Van een griezelend Halloween zwemfeest tot een Sinterklaas zwemspektakel. De zwemevents van het jaar! Daar ben jij toch ook bij?

 

cadeaubon
reserveer nu