Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Snel en veilig bruin

Wellness & Healthresort Thermae Son beschikt over twee snelbruiners, waarmee u snel en veilig bruin kunt worden en blijven. De normale snelbruiner is geschikt voor een huid die niet vaak of zelden de zon ziet. Gebruik van de speciale snelbruiner is geschikt voor een huid die licht getint is en/of regelmatig de zon ziet. Voor een stralend, gezonde en getinte huid! 

Het goed insmeren van de huid is erg belangrijk om veilig te zonnen en is goed voor een gewenst resultaat. De medewerkers van Thermae Son geven u graag advies over het gebruik van de snelbruiners. Door het regelmatig herhalen van het gebruik van de snelbruiner blijft u het mooie kleurtje behouden. De snelbruiners van Thermae Son zijn van het merk Ergoline, de onbetwiste nummer 1 op het gebied van snelbruiners.

Zonnebank Ergoline (18 minuten) €  10,00
Zonnebank kuurkaart met 7x gebruik van de zonnebank € 60,00

Snelbruiner Ergoline (16 minuten) € 12,00
Snelbruiner kuurkaart met 7x gebruik van de snelbruiner € 72,00


Huidbeschermingsproducten voor onder de zonnebank kunt u kopen bij Thermae Son.
Ook voor zonnebrandproducten of zelfbruiningproducten van Clarins kunt u terecht in onze Beautyshop.

Make-up & Visagie uitje!

Zin in een leuk dagje uit met vriendinnen? Ontvang advies van een Clarins specialist. Hoe stem je make-up af op je kleding? Wil je een klassieke look uitstralen of liever natural? Een lekker dagje tutten compleet met innerlijke verwennerij!

Succesvol 10 kilo afvallen?!

Wilt u grondig aan de slag om die overtolligo kilo's te verslaan? Ik ga u daarbij helpen. In 3 maanden verantwoord sporten & eten... oftewel 10 kilo afvallen voor de zomer.

cadeaubon
reserveer nu