Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Snel en veilig bruin

Wellness & Healthresort Thermae Son beschikt over twee snelbruiners, waarmee u snel en veilig bruin kunt worden en blijven. De normale snelbruiner is geschikt voor een huid die niet vaak of zelden de zon ziet. Gebruik van de speciale snelbruiner is geschikt voor een huid die licht getint is en/of regelmatig de zon ziet. Voor een stralend, gezonde en getinte huid! 

Het goed insmeren van de huid is erg belangrijk om veilig te zonnen en is goed voor een gewenst resultaat. De medewerkers van Thermae Son geven u graag advies over het gebruik van de snelbruiners. Door het regelmatig herhalen van het gebruik van de snelbruiner blijft u het mooie kleurtje behouden. De snelbruiners van Thermae Son zijn van het merk Ergoline, de onbetwiste nummer 1 op het gebied van snelbruiners.

Zonnebank Ergoline (18 minuten) €  10,00
Zonnebank kuurkaart met 7x gebruik van de zonnebank € 60,00

Snelbruiner Ergoline (16 minuten) € 12,00
Snelbruiner kuurkaart met 7x gebruik van de snelbruiner € 72,00


Huidbeschermingsproducten voor onder de zonnebank kunt u kopen bij Thermae Son.
Ook voor zonnebrandproducten of zelfbruiningproducten van Clarins kunt u terecht in onze Beautyshop.

GRATIS event: Healtyday!

"Voel je gezond en goed!". Dat is het motto van de healthy day op donderdag 25 september van 16.00 - 21.30 uur bij Thermae Son. Healthy liefhebber of ben je gewoon nieuwsgierig? Het is een gezondheidsdag voor iedereen! Van advies op gebied van voeding en sport tot korte massages en een bodycheck. Allemaal kostenloos. 

Ontstressdag

Thermae Son organiseert samen met de dames Melanie en Rosita een ontstressdag. Een dag gebaseerd op "even helemaal niks", behalve ontspanning, tijd voor jezelf, verwennerij en rust.

cadeaubon
reserveer nu