Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Pure weldaad voor lichaam & geest!

De massages bij Thermae Son worden uitgevoerd door gediplomeerde en erkende masseurs.

Klik hier om een massage te reserveren

Hoofdhuidmassage (25 minuten) € 20,00
Ontspanningsmassage voor je hoofdhuid met zuivere granenolie. Effectief tegen roos, stimuleert een betere doorbloeding en zorgt voor ontspanning. Een ware opkikker voor haar en hoofdhuid.

Indiase hoofdmassage (25 minuten) € 25,00
Middelmatige en zachte massagetechnieken die worden uitgevoerd op hoofd, gelaat, nek en schouders. De energiestroom in deze zones zijn van invloed op het hele lichaam en door deze massage wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam versterkt. Ontspannend en met kalmerend effect voor de geest.

Sport-/ontspanningsmassage (25/50 minuten) € 29,00/€ 52,00         
Geniet van een klassieke ontspanningsmassage met zachte massagetechnieken, waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen. Tijdens de sportmassage blokkades opheffen door het toepassen van een stevige massagetechniek. Deze massage zorgt ervoor dat de spieren weer lekker soepel worden. 

Sabai Oliemassage (25/50 minuten) € 30,00/€ 56,00
Een stevige massage gericht op het opheffen van blokkades en het soepel maken van spieren. Er wordt gemasseerd met Sabai olie, verrijkt met Jasmijn extract voor een positief gevoel, die al eeuwenlang gebruikt wordt als dé massageolie in Thailand met een traditioneel 300 jaar oud recept.

Hot stone massage (25/50 minuten) € 30,00/€ 56,00*                                  
Een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. De hot stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking op het lichaam door de combinatie van stenen en oliën. De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op gewicht, warmtegeleiding en energieniveau.

NIEUW Hot en cold stone massage (50 minuten) € 56,00* 
Tijdens de Hot en Cold Stone massage wordt afwisselend gebruik gemaakt van warme en koude basaltstenen in combinatie met een oliemassage. De afwisseling van warm en koud zorgt voor een stimulatie van de bloedsomloop en voor diepe ontspanning van het lichaam. Ontgiftend en afvoerend.

Sabaaydi massage (25/50 minuten) € 30,00/€ 56,00
Allereerst worden rug- schouderpartij met warme kruidenstempels gemasseerd, gevolgd door een ontspannende oliemassage van de rug en een hoofdmassage. Afsluitend ontvangt u (bij de 50 minuten behandeling) een oliemassage van de voeten. De kruidenbuidel bevat onder andere gember en citroengras.

Sabaaydi kokosstempelmassage (50/70 minuten) € 56,00/ € 75,00
De massage begint met het op masserende wijze scrubben van de huid, met een scrubstempel gevuld met kokos, zeezout en kruiden, om de dode huidcellen te verwijderen gevolgd door een ontspannende massage met kokosstempels. Kokos stabiliseert het bindweefsel en verstevigt de huid.

Sabaaydi klankmassage (70 minuten) € 75,00
Deze massage is een combinatie van warme kruidenstempels, een manuele rugmassage, klankmassage en een rustgevende massage voor hoofd & voeten. Een top-tot-teen massage voor complete ontspanning.

Orang Malu massage (50/70 minuten) € 56,00/€ 75,00
Tijdens deze massage wordt er gemasseerd met verwarmde houten massagerollen en een klein verwarmde Orang Malu; een houten afbeelding die symbool staat voor kracht, bescheidenheid en en energie. De massage heeft een positief effect op de ademhaling, bloedcirculatie en spijsvertering.

Klankmassage (50 minuten) € 57,00*
De klankmassage is een streling voor je algeheel welbevinden. U wordt verwend met klanken en geluiden die invloed hebben op het lichaam en emoties. Geniet van de rust en de subtiele klanken. Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van akoestische instrumenten, zoals gongen en klankenschalen.

Tok Sen massage (50 minuten) € 57,00*
Een Thaise massage die werkt op de energiebanen, welke door middel van drukpunten worden losgemaakt. Met een speciale houtenset worden tikjes gegeven over de engergiebanen. Deze trilling zoekt de blokkade op in het lichaam en laat energie weer vrijstromen. U voelt zich weer energievol en heerlijk ontspannen.

Voetreflexzonemassage (25/50 minuten) € 29,00/€ 52,00
Reflexpunten worden door deze massage gestimuleerd, waardoor spanningen in het lichaam worden verminderd en klachten van bepaalde organen kunnen worden verholpen. Voetreflexzonemassage zorgt voor een betere doorstroming van het bloed in de huid en stimuleert de afvoer van afvalstoffen.

Zwangerschapsmassage (50 minuten) € 52,00  
                
Speciaal voor aanstaande moeders. Tijdens de massage ligt u met uw rug op warm waterkussens. Even het lichaam volledig ontspannen en genieten van een geluksmoment. Ook wel hydrothermische massage genoemd.

Clarins bodymassage (50 minuten) € 57,00                 
Stevige massage van het totale lichaam met als doel afslanken, verstevigen of hydrateren. Deze massage wordt uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste en is alleen mogelijk voor dames.

Clarins stress relieve massage (50 minuten) € 57,00                 
Deze behandeling omvat een zachtstrelende massage voor ontspanning en een fluweelzachte huid. Deze massage wordt uitgevoerd door een schoonheidsspecialiste en is alleen mogelijk voor dames.


*Contraindicaties: zwangerschap, hartfalen, hoge bloeddruk, kanker en anti-depressivo

25% korting Kapsalon

Toe aan een nieuwe coupe? Of een haarbehandeling? In de kapsalon van Thermae Son profiteer je tot 1 december 2015 van 25% korting op een behandeling naar keuze. Van verven, knippen tot een haarmasker. Maak kennis met onze nieuwe kapster Tamara en onze kapsalon. Je dient vooraf te reserveren.

Succesvol 10 kilo afvallen?!

Wilt u grondig aan de slag om die overtolligo kilo's te verslaan? Ik ga u daarbij helpen. In 3 maanden verantwoord sporten & eten... oftewel 10 kilo afvallen voor de zomer.

cadeaubon
reserveer nu