Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Tijd voor beauty en schoonheid!

Thermae Son biedt een ruim assortiment behandelingen aan. Lekker ontspannen tijdens een massage, het gezicht verwennen met een gezichtsbehandeling en het lichaam reinigen met een pakking. En wat dacht u van een trendy coupe na een bezoek aan de kapsalon?

De schoonheidsspecialistes werken met topmerken op het gebied van schoonheidsverzorging. Clarins zoekt hét ultieme schoonheidsgeheim in planten. Mooier worden met behulp van planten. Clarins geeft vrouwen elke dag het beste van de natuur. Zo heeft de laboratoria van Clarins de overvloed van krachtige anti-oxydanten ontdekt in de bessen van het struikje Kraaiheibes, alsmede de Akkerkool plant met antivervuilingseigenschappen. De huid beschermen, koesteren en voeden. Clarins, voor een stralend mooie huid voor veraf en dichtbij.

Sensai, gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. Het Japanse woord Sensai staat voor verfijning, zuiverheid, elegantie en rust. Kwaliteiten die onlosmakelijk verbonden zijn met de Japanse schoonheidsidealen. Sensai laat zich leiden door deze idealen. De formules onderscheiden zich door de toevoeging van de fijnset zijde, natuurlijke ingrediënten en de meest optimale huidverzorgingstechnieken. Het resultaat is zichtbare schoonheid.

Kerst arrangementen

Vier Kerst in warme en ontspannen sferen bij Thermae Son! Geniet van een culinair Kerst arrangement om het innerlijke te verwennen. Of wat dacht je van een Kerst arrangement compleet met massage naar keuze? Van Sabaaydi tot hot stone massage. Het is allemaal mogelijk. Beleef een onvergetelijke Kerst met de speciale feestelijke opgietsessies.

Thema Pakkingen

Reinigen, ontgiften, een fruitboost of gewoon voor de ontspanning? Bodypakkingen speciaal voor u uitgekozen en voor een aantrekkelijke prijs. Geef uw huid de verdiende aandacht!

cadeaubon
reserveer nu