Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Geef wellness cadeau!

Wilt u iemand verrassen met een heerlijk dagje sauna bij Thermae Son? De Thermae cadeaubon, waarvan uzelf de waarde en besteding kan bepalen. De cadeaubon kunt u zowel aan de saunabalie als in de Thermae Beautyshop kopen. Kom gerust eens langs in onze Beautyshop voor leuke cadeautjes, zoals een Eucalyptus massageolie of Lavendel douchegel.

Indien u wenst de cadeaubon per post te ontvangen is dat mogelijk. De cadeaubon ontvangt u dan binnen 4 dagen. Indien anders gewenst is dit bespreekbaar. Via onderstaand formulier kunt u de cadeaubon aanvragen, dan weten de medewerkers van Thermae Son dat uw betaling onderweg is en hebben zij het adres waar de bon naar toe gestuurd kan worden. Voor het verzenden van een cadeaubon brengt Thermae Son geen verzendkosten in rekening.

Wilt u een cadeaubon liever online bestellen? Klik hier

Lente arrangement!

Ultieme verwennerij om de lente te vieren! De eerste bloemen in bloei in onze prachtig riante tuin, vogeltjes fluiten en de eerste zonnestralen schijnen op je gezicht! Geniet van een heerlijk dagje sauna met een behandeling naar keuze en een frisse lente smoothie.

Sauna "Rondreis Azie!"

Geniet in de saunacabine van haromonieuze klanken tijdens de speciale Chinese opgietsessie. En wat te denken van een groenetheepakking? Pure weldaad voor lichaam en geest. Het innerlijke verwennen met Japanse sushi. Optimale ontspanning!

cadeaubon
reserveer nu