Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Geef wellness cadeau!

Wilt u iemand verrassen met een heerlijk dagje sauna bij Thermae Son? De Thermae cadeaubon, waarvan uzelf de waarde en besteding kan bepalen. De cadeaubon kunt u zowel aan de saunabalie als in de Thermae Beautyshop kopen. Kom gerust eens langs in onze Beautyshop voor leuke cadeautjes, zoals een Eucalyptus massageolie of Lavendel douchegel.

Indien u wenst de cadeaubon per post te ontvangen is dat mogelijk. De cadeaubon ontvangt u dan binnen 4 dagen. Indien anders gewenst is dit bespreekbaar. Via onderstaand formulier kunt u de cadeaubon aanvragen, dan weten de medewerkers van Thermae Son dat uw betaling onderweg is en hebben zij het adres waar de bon naar toe gestuurd kan worden. Voor het verzenden van een cadeaubon brengt Thermae Son geen verzendkosten in rekening.

Wilt u een cadeaubon liever online bestellen? Klik hier

NIEUWE Fysio succesvol!

Heeft u als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervonden tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten? Bezoek de fysiotherapeut! Vanaf 1 november 2013 is fysiotherapeut/ manueel therapeut Mark Haagen (46 jaar) werkzaam zijn bij de medische afdeling van Thermae Son en tot op heden heeft al veel clienten uit de regio Son en Breugel en omgeving blij mogen maken met gewenste resultaten! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en trots op. 

4de pers. GRATIS High Tea

Voor een gezellig dagje uit met vriendinnen, moeder, zus of collega's maak je gebruik van deze leuke aanbieding: een GRATIS High Tea voor de 4de persoon! Geniet in gemoedelijke sfeer van hartige hapjes & zoete lekkernij.

cadeaubon
reserveer nu