Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Op-en-top-Fit!

Thermae Sport is de sportclub van Son en Breugel waar u zich thuisvoelt. U krijgt persoonlijke begeleiding van vakkundige instructeurs en heeft het grootste aanbod in groepslessen, fitness en zwemmen. Deze sportclub is voor jong en oud. Thermae Son biedt kwaliteit en gezelligheid.

Aanbod
Optimale stressontlading tijdens een fanatieke groepsles XCO of Kick Fun. Liever een ontspannen manier van trainen? Dat kan met de Pilates of ClubYoga les. Personal training, spinning of fitness het is allemaal mogelijk bij Thermae Sport. Ontvang in de fitnessclub een persoonlijk wellnessplan om uw gewenste doeleinden te bereiken. Een regelmatige wellness-check zorgt ervoor dat uw gemotiveerd blijft en gewenste resultaten behaald en behoud. Even ontspannen met een baantje zwemmen in het zwembad. En heeft u onze mascotte de springende kangoeroe JUMPY al binnen Thermae Son gespot?

LEES MEER OVER DE LAATSTE SPORT NIEUWTJES & ACTIES

 

Sportbar
Na het sporten nog even gezellig een drankje nuttigen? De sportbar is de sociale ontmoetingsplek voor sporters. Waar u kunt genieten van een drankje en hapje in een gemoedelijke sfeer. De sportbar is dagelijks geopend tot circa 23.30 uur in de avond.

Klik hier voor de laatste aanbiedingen en nieuwtjes
Klik hier voor een aanvraag voor een GRATIS proefles (groepsles)
Klik hier voor contact met Thermae Sport

TIP! Kids Zwemactiviteiten

Speciaal voor kinderen organiseert Thermae Son leuke thema zwemdagen! Spelletjes doen en plezier maken in het water met andere kinderen. Van een stoer piratenfeest tot een tropische beachparty. De zwemevents van het jaar! Daar ben jij toch ook bij?

 

Slim Belly: groot succes!

Strijd tegen buikvet! Wegens succes beschikbaar bij Thermae Son. Groepslessen en een 4 weken programma voor een slanke lijn. De resultaten zijn verbluft en kunnen bij Thermae Sport aan u getoond worden. Slank de lente in!

cadeaubon
reserveer nu