Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Het gelaat verzorgen en verwennen!

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde en ervaren schoonheidsspecialistes. Zij hebben trainingen gevolgd bij onderstaande topmerken om de behandelingen volledig naar behoren te kunnen uitvoeren. De specialistes blijven zichzelf trainen en ontwikkelen op het gebied van schoonheidsverzorging.

Klik hier om een gezichtsbehandeling te reserveren.

Clarins gezichtsmassage (25 minuten) € 30,00
Het gelaat op ontspannende en stimulerende wijze masseren. Een gelaat-, hals- en decolletémassage,

Clarins quick facial (25 minuten) € 30,00

Reiniging van het gezicht en een verzorgend crèmemasker met een keuze uit epileren, harsen bovenlip of verwijderen van talg en onzuiverheden en als afsluiting een op uw huidtype afgestemde dagcrème.

Clarins men facial (25/55 minuten) € 30,00/€ 57,00
Behandeling met specifieke verzorgingslijn voor heren. Reiniging van het gezicht, scrub, eventueel epileren wenkbrauwen, onzuiverheden verwijderen, serum dat in de huid wordt gemasseerd, masker, incrèmen van de handen met als afsluiting dag- of nachtverzorging. De 25 minuten behandeling is zonder massage.

Clarins klassieke methode (55 minuten) € 57,00
Reiniging, peeling, epileren wenkbrauwen en harsen gezicht, onzuiverheden verwijderen, serum, gezichts-, hals- en decolletémassage, crèmemasker, incrèmen van de handen, een serum en als afsluiting dag- of nachtverzorging.

Clarins Pro-active (60/75 minuten) € 65,00/€ 79,00
Een specifieke Clarins gezichtbehandeling, waarbij de producten ingemasseerd worden volgens de Clarins methode, waardoor afvalstoffen en vocht worden afgevoerd. Deze specifieke salonproducten werken intensief in op de huid waardoor je direct resultaat ziet. De 75 minuten behandeling is inclusief epileren en harsen van de bovenlip.

Sensai gezichtsbehandeling (55/85 minuten) € 63,00/€ 90,00

Dubbele reiniging van het gezicht, zachte peeling met silk peeling powder, epileren van wenkbrauwen en harsen gezicht, onzuiverheden verwijderen, gezichts-, hals- en nekmassage en een exclusief masker met als afsluiting dag- of nachtverzorging. De 85 min. behandeling heeft een ontspannende exclusieve poedermassage van gezicht, hals en nek extra. Ook worden de handen gemasseerd en krijg je een handpakking met Sensai Treatment Gloves.

Overige
Make-up (25 minuten) € 29,00
Bruids make-up (45 minuten) € 41,00
Epileren € 13,00
Verven wimpers of wenkbrauwen € 13,00
Verven wimpers en wenkbrauwen € 22,00

Make-up & Visagie uitje!

Zin in een leuk dagje uit met vriendinnen? Ontvang advies van een Clarins specialist. Hoe stem je make-up af op je kleding? Wil je een klassieke look uitstralen of liever natural? Een lekker dagje tutten compleet met innerlijke verwennerij!

Leuke Thermae Kerstmarkt!

Ontvangst met glühwein, geniet van een gezellige kerstsfeer en een muzikale noot. Bovendien zijn er veel leuke stands te bezoeken die gericht zijn op ambachtelijkheid, innerlijke verwennerij, wonen, lifestyle en mode! Bezoek de leuke Kerstmarkt op 27 november bij de Brasserie. Voor een gezellig avondje uit!

cadeaubon
reserveer nu