Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Optimaal genieten

Wellness & Healthresort Thermae Son biedt een ruim aanbod thermenfaciliteiten aan. Kom ontspannen in diverse saunacabines, lekker bubbelen in de bubbelbaden en geniet van een oase van geuren in de kruidentempel. En wat dacht u van afkoelen in het vriestonnetje? Ervaar een unieke opgietsessie tijdens een saunabezoek, zoals een speciale scrubopgieting. De gehele dag mag u gratis gebruik maken van shampoo, scrubzout en douchegel. Een saunabezoek bij Thermae Son kunt u niet vooraf reserveren en is ongekleed.

 

Het Wellness & Healthresort onderscheidt zich van andere sauna's in de regio door het "alles onder één dak wellnessconcept". Geniet van een dagje sauna in combinatie met lichaamsbehandelingen en een bezoek aan de Thermae sportclub. De uitstekende ligging middenin de natuur en nabij natuurgebied de Sonse Bergen. Ervaar Brabantse gezelligheid en een behaaglijke sfeer bij Thermae Son. In 2011 is Thermae Son verkozen tot "beste Sauna van Brabant". Mede door de veelzijdigheid is Thermae Son ook aangesloten bij de Thermen & Beauty Group Nederland.

Thermae Son biedt Specials om van een compleet dagje sauna met behandelingen te genieten. Lees meer over de Actie Arrangementen.

Wellness aanbieding

Unieke pakkingen en en een Grapefruit bodyscrub met al een luchtig (lente)briesje voor een speciale prijs. De huid scrubben, voeden en hydrateren! Geef uw lichaam de verdiende aandacht. Vooraf reserveren met of zonder saunabezoek. 

Aanbieding: Sauna & Eten!

Geniet voor een speciale prijs van een lekker dagje sauna met een luchtige lente 2-gangen lunch of heerlijke 3-gangen diner. Ervaar een ware smaaksensatie en een ontspannen gevoel! 

cadeaubon
reserveer nu