Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter

Optimaal genieten

Wellness & Healthresort Thermae Son biedt een ruim aanbod thermenfaciliteiten aan. Kom ontspannen in diverse saunacabines, lekker bubbelen in de bubbelbaden en geniet van een oase van geuren in de kruidentempel. En wat dacht u van afkoelen in het vriestonnetje? Ervaar een unieke opgietsessie tijdens een saunabezoek, zoals een speciale scrubopgieting. De gehele dag mag u gratis gebruik maken van shampoo, scrubzout en douchegel. Een saunabezoek bij Thermae Son kunt u niet vooraf reserveren en is ongekleed. 

BELANGRIJK
Op zondag 14 september 2014 vanaf 12.30 uur - 16.30 uur is Thermae Son moeilijk bereikbaar in verband met de doortocht van 400 historische voertuigen met betrekking tot de "Remember-September" activiteiten. Saunagasten ontvangen deze dag € 10.00 korting op de dagentree van Thermae Son.

Het Wellness & Healthresort Thermae Son onderscheidt zich van andere sauna's in de regio door het "alles onder één dak wellnessconcept". Geniet van een dagje sauna in combinatie met lichaamsbehandelingen en een bezoek aan de Thermae sportclub. Tevens heeft Thermae Son een eigen waterbron, die puur bronwater verzorgd voor het gehele resort. De uitstekende ligging middenin de natuur en nabij natuurgebied de Sonse Bergen. Ervaar Brabantse gezelligheid en een behaaglijke sfeer bij het wellnessresort. Thermae Son is ook aangesloten bij de Thermen & Beauty Group Nederland.

Thermae Son biedt Specials om van een compleet dagje sauna met behandelingen te genieten. Lees meer over de Actie Arrangementen

Herfst arrangement!

Blaadjes vallen van de bomen en de kleuren rood, bruin, oranje en groen laten de Thermae tuin schitteren. Een prachtig beeld. Geniet van warme baden, dompel uzelf onder in water en geniet van innerlijke verwennerij in het restaurant. En wat dacht u van een boost van de huid? Met een heerlijke gezichtsbehandeling.

GRATIS event: Healtyday!

"Voel je gezond en goed!". Dat is het motto van de healthy day op donderdag 25 september van 16.00 - 21.30 uur bij Thermae Son. Healthy liefhebber of ben je gewoon nieuwsgierig? Het is een gezondheidsdag voor iedereen! Van advies op gebied van voeding en sport tot korte massages en een bodycheck. Allemaal kostenloos. 

cadeaubon
reserveer nu