Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter
cadeaubon

Welkom bij Thermae Son

Sauna & Lekker Eten

Geniet van een heerlijk dagje sauna met culinaire verwennerij. Een diner inclusief een maaltijdsalade met witte en groene asperges. Liever een lunch? ..
Lees meer>
€ 38,25

Wellness & Healthresort Thermae Son is gelegen in een bosrijke omgeving nabij natuurgebied de Sonse Bergen en vlakbij de stad Eindhoven. De ideale plaats om te ontspannen en tot rust te komen. Ervaar Brabantse gezelligheid en een gemoedelijke sfeer bij Thermae Son.

Thermae Son onderscheidt zich van andere wellnessbedrijven door het "alles onder één dak wellnessconcept". Naast een ruim aanbod thermenfaciliteiten beschikt het resort over schoonheidssalons, een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub en een zwembad, alsmede zalen en een Brasserie.

In maart 2012 heeft Thermae Son een eigen straatnaam gekregen. De straat waar het resort aan is gelegen heeft de naam Thermaelaan gekregen. Uiteraard is Thermae Son erg trots op deze eigen straatnaam. Daarnaast beschikt Thermae over een eigen waterbron. Puur bronwater zorgt ervoor dat de kans op huidirritatie erg klein is. Natuurlijk genieten begint bij Thermae Son.NIEUWE Fysio succesvol!

Heeft u als gevolg van een lichamelijke aandoening of beperking problemen ondervonden tijdens het uitvoeren van dagelijkse activiteiten? Bezoek de fysiotherapeut! Vanaf 1 november 2013 is fysiotherapeut/ manueel therapeut Mark Haagen (46 jaar) werkzaam zijn bij de medische afdeling van Thermae Son en tot op heden heeft al veel clienten uit de regio Son en Breugel en omgeving blij mogen maken met gewenste resultaten! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee en trots op. 

Lente arrangement!

Ultieme verwennerij om de lente te vieren! De eerste bloemen in bloei in onze prachtig riante tuin, vogeltjes fluiten en de eerste zonnestralen schijnen op je gezicht! Geniet van een heerlijk dagje sauna met een behandeling naar keuze en een frisse lente smoothie.

Sauna "Rondreis Azie!"

Geniet in de saunacabine van haromonieuze klanken tijdens de speciale Chinese opgietsessie. En wat te denken van een groenetheepakking? Pure weldaad voor lichaam en geest. Het innerlijke verwennen met Japanse sushi. Optimale ontspanning!

> Alle nieuwsberichten <