Simone
Weer een ontspannen dag gehad. Relaxed, fijne sauna, lekker eten en goede bediening. Bij een dieet geen probleem om dit aan te passen.

► Laat ook een bericht achter
cadeaubon

Welkom bij Thermae Son

Detox & Relax arrangement

Voel je goed en gezond! Geniet van een dagje Thermen inclusief detoxthee, salade, groene smoothie, pakking, voetzonereflex en onbeperkt munt-citroen-i..
Lees meer>
€ 99,00

Wellness & Healthresort Thermae Son is gelegen in een bosrijke omgeving nabij natuurgebied de Sonse Bergen en vlakbij de stad Eindhoven. De ideale plaats om te ontspannen en tot rust te komen. Ervaar Brabantse gezelligheid en een gemoedelijke sfeer bij Thermae Son.

Thermae Son onderscheidt zich van andere wellnessbedrijven door het "alles onder één dak wellnessconcept". Naast een ruim aanbod thermenfaciliteiten beschikt het resort over schoonheidssalons, een kapsalon, een kinderopvang, een sportclub en een zwembad, alsmede zalen en een Brasserie.

In maart 2012 heeft Thermae Son een eigen straatnaam gekregen. De straat waar het resort aan is gelegen heeft de naam Thermaelaan gekregen. Uiteraard is Thermae Son erg trots op deze eigen straatnaam. Daarnaast beschikt Thermae over een eigen waterbron. Puur bronwater zorgt ervoor dat de kans op huidirritatie erg klein is. Natuurlijk genieten begint bij Thermae Son.Zwemactie Rode Kruis!

Op zaterdag 20 december zullen om 13.00 uur in het zwembad van Thermae Son deelnemers te water gaan om 100 x 100 meter te zwemmen voor het Rode Kruis. Met een team van vier deelnemers (of meer) zwem je mee.  Een hartstikke leuk zwem-event voor het hele gezin. Of je vriendengroep? Jong en oud, zwemliefhebber of trimzwemmer. Iedereen is welkom. Een individuele zwemmer kan zich gewoon aansluiten bij een zwemgroep.

Kerst arrangementen

Vier Kerst in warme en ontspannen sferen bij Thermae Son! Geniet van een culinair Kerst arrangement om het innerlijke te verwennen. Of wat dacht je van een Kerst arrangement compleet met massage naar keuze? Van Sabaaydi tot hot stone massage. Het is allemaal mogelijk. Beleef een onvergetelijke Kerst met de speciale feestelijke opgietsessies.

Tip! Spinning 20x kaart

Wanneer buiten sporten geen optie meer is door kou en regenachtig weer, waar kun je dan beter sporten dan bij Thermae Sport? De gezelligste sportclub van Son en Breugel! Kom fanatiek spinnen op motiverende muziek en onder uitstekende begeleiding. 

> Alle nieuwsberichten <